Από το Food24_skg

Υλικά για το dressing γιαουρτιού:

  • 350 ml ηλιέλαιο
  • 150 ml ελαιόλαδο
  • 65 γρ. μουστάρδα
  • 140 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 125 μέλι
  • 250 ml λευκό βαλσάμικο
  • Αλάτι
  •  Πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  1. Προσθέτουμε σε ένα δοχείο όλα τα υλικά εκτός από τα λάδια και χτυπάμε με το μπίμερ να ομογενοποιηθούν.
  2. Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα λάδια κορδόνι χτυπώντας με το μπίμερ.

 

Υλικά για την σαλάτα:

  • 100 γρ. Μαστέλο
  • Σαλάτα μεσκλάν
  • 50 γρ. πράσινο μήλο κομμένο σε φέτες
  • 30 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 20 γρ. φιλέ αμύγδαλο καβουρδισμένο

 

Για την σύνθεση:

  1. 1. Βάζουμε την μεσκλάν την οποία πρώτα έχουμε πλύνει και στεγνώσει το μήλο το αμύγδαλο το καλαμπόκι και όσο dressing θέλουμε σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε.
  2. Περνάμε από τηγάνι με ελάχιστο λαδι το μαστέλο να πάρει χρώμα.
  3. Το κόβουμε σε στικς προσθέτουμε λίγο μέσα στην μπασίνα και κρατάμε και λίγα στικς για να μπουν από πάνω.
  4. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε το στικς μαστέλο.