Από το Food24_skg

Υλικά για το τηγανιτό μαστέλο:

  • 240 γρ. μαστέλο κατσικάκι
  • Αλεύρι
  • 4 αυγά
  • Πάνκο ή φρυγανιά
  • 3 κλωνάρια θυμάρι
  • Πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το μαστέλο σε 8 κομμάτια στα 30 γραμμάρια πάχος 1 εκατοστό και μήκος 12 εκατοστά.
  2. Έπειτα ετοιμάζουμε σε 3 σκεύη στο ένα βάζουμε το αλεύρι το θυμάρι και το πιπέρι στο άλλο τα αυγά και τέλος το πάνκο.
  3. Πανάρουμε το μαστέλο πρώτα από το αλεύρι μετά το αυγό και τέλος το πάνκο.
  4. Τηγανίζουμε σε ένα κατσαρολάκι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 με 2 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν.

 

Υλικά για τσάτνει ντομάτα:

  • 500 γρ. ντομάτα τριμμένη
  • 100 ml ξύδι λεκό
  • 100 γρ. ζάχαρη

 

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει.
  2. Όταν χάσει όλα τα υγρά και αρχίζει να πήζει είναι έτοιμο.
  3. Αφαιρούμε από την φωτιά μεταφέρουμε σε ένα σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει.