Από το Food24_skg
Υλικά για το dressing γιαουρτιού:
- 350 ml ηλιέλαιο
- 150 ml ελαιόλαδο
- 65 γρ. μουστάρδα
- 140 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 125 μέλι
- 250 ml λευκό βαλσάμικο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Προσθέτουμε σε ένα δοχείο όλα τα υλικά εκτός από τα λάδια και χτυπάμε με το μπίμερ να ομογενοποιηθούν.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε και τα λάδια κορδόνι χτυπώντας με το μπίμερ.
Υλικά για την σαλάτα:
- 100 γρ. Μαστέλο
- Σαλάτα μεσκλάν
- 50 γρ. πράσινο μήλο κομμένο σε φέτες
- 30 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
- 20 γρ. φιλέ αμύγδαλο καβουρδισμένο
Για την σύνθεση:
- 1. Βάζουμε την μεσκλάν την οποία πρώτα έχουμε πλύνει και στεγνώσει το μήλο το αμύγδαλο το καλαμπόκι και όσο dressing θέλουμε σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε.
- Περνάμε από τηγάνι με ελάχιστο λαδι το μαστέλο να πάρει χρώμα.
- Το κόβουμε σε στικς προσθέτουμε λίγο μέσα στην μπασίνα και κρατάμε και λίγα στικς για να μπουν από πάνω.
- Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και προσθέτουμε το στικς μαστέλο.