Υλικά

  • 1 ψωμάκι για sandwich
  • 1 φέτα Μαστέλο Καπνιστό (των 100 γραμμαρίων)
  • 1 φέτα ντομάτας
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 φύλλα σαλάτας
  • 1 κ.γ.κάπαρη

Εκτέλεση

Σε πολύ ζεστό αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λιπαρή ουσία ψήνουμε το Μαστέλο για 2′ από κάθε πλευρά. Το γυρίζουμε μόνο όταν έχει ροδίσει καλά και δεν το πατάμε.

Σερβίρισμα

Στήνουμε το sandwich βάζοντας μαγιονέζα, μουστάρδα, το Μαστέλο και τη ντομάτα, την σαλάτα και την κάπαρη. Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και παγωμένη μπύρα.