ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΣΠΙΤΙΚΟ CHEESECAKE ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ! ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΜΑΣΤΕΛΟ® ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γραμμ. ανθότυρο Μαστέλο®
  • 350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος χτυπημένη
  • 90 γρ. ζάχαρη άχνη
  • ξύσμα από 1 λεμόνι
  • 200 γρ. μπισκότα βρώμης
  • 80 γραμμάρια βούτυρο ανάλατο
  • μαρμελάδα φράουλα για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετείτε τα μπισκότα βρώμης σε ένα μικρό μίξερ, τα χτυπάτε μέχρι να πάρουν την υφή σκόνης και τα τοποθετείτε σε ένα μπολ. Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο, το προσθέτετε στο μπολ με τα μπισκότα και με ένα κουτάλι ανακατεύετε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα 2 υλικά. Στρώνετε το μείγμα στο τσέρκι και το τοποθετείτε στο ψυγείο να παγώσει το βούτυρο και να σταθεροποιηθεί η βάση. Σε ένα μίξερ τοποθετείτε το ανθότυρο Μαστέλο®, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα από το λεμόνι και με το σύρμα τα χτυπάτε να ανακατευτούν πάρα πολύ καλά μέχρι να έχετε ένα λείο μείγμα. Προσθέτετε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και ανακατεύετε απαλά να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα. Απλώνετε την κρέμα στο τσέρκι, πάνω από το μπισκότο βάση, και την στρώνετε ομοιόμορφα. Τοποθετείτε το cheesecake στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες πριν το σερβίρισμα. Όταν το cheesecake παγώσει καλά, το βγάζετε από την φόρμα και σερβίρετε με την μαρμελάδα από πάνω. Καλή επιτυχία.