Υλικά

  • 2 φέτες πολύσπορο ψωμί
  • 2 αυγά
  • 2 κ.σ. τυρί κρέμα
  • ½ κιλό σπανάκι φρέσκο
  • 1 κ.σ λάδι και 1 κ.γ. βούτυρο
  • 150 γρ. Μαστέλο κομμένο σε τρίγωνα
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε το σπανάκι με το βουτύρο και το λάδι.
  2. Σε άλλο αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το Μαστέλο.
  3. Ποσάρουμε τα αυγά σε νερό με 2 κ.σ. ξίδι που σιγοβράζει για 4’.
  4. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τυρί κρέμα, προσθέτουμε το σπανάκι, το Μαστέλο και από πάνω το αυγό, βάζουμε ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.