Υλικά
- 2 φέτες πολύσπορο ψωμί
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- ½ κιλό σπανάκι φρέσκο
- 1 κ.σ λάδι και 1 κ.γ. βούτυρο
- 150 γρ. Μαστέλο κομμένο σε τρίγωνα
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το σπανάκι με το βουτύρο και το λάδι.
- Σε άλλο αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το Μαστέλο.
- Ποσάρουμε τα αυγά σε νερό με 2 κ.σ. ξίδι που σιγοβράζει για 4’.
- Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τυρί κρέμα, προσθέτουμε το σπανάκι, το Μαστέλο και από πάνω το αυγό, βάζουμε ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.