Από το Marysgramm

Υλικά (για 4 μερίδες)

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 230 γρ τυρί Κατσικάκι Μαστέλο
  • 180 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 1 αυγό
  • αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Βουτυρώστε καλά τις ατομικές ταρτιέρες.
  2. Κόψτε σε 4 κομμάτια την σφολιάτα και τοποθετήστε την στις ταρτιέρες.
  3. Με ένα πιρούνι τρυπήστε την σφολιάτα έτσι ώστε να μην φουσκώσει.
  4. Αφού έχετε κόψει τα περισσεύματα από την σφολιάτα, ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά.
  5. Όσο θα ψήνετε τις βάσεις φτιάξτε το μείγμα. Τρίψτε στον τρίφτη το Κατσικάκι Μαστέλο και ανακατέψτε το με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  6. Βγάλε τις βάσεις στα 15 λεπτά, ρίξτε το μείγμα και ξανά στον φούρνο για ακόμα 15 λεπτά.