Από το Marysgramm

Υλικά (για 2 μερίδες)

  • 2 φιλέτα κοτόπουλου ανοιγμένα
  • 1 ντομάτα σε φέτες
  • 10 φύλλα σπανάκι
  • Μαστέλο® αγελαδινό
  • Mουστάρδα σε σκόνη
  • πάπρικα
  • 1 κύβο μανιταριών
  • πατάτες
  • μπρόκολο
  • Αλάτι ( προαιρετικά)
  • Ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

  1. Πάρτε το ανοιγμένο φιλέτο και βάλτε πάπρικα και μουστάρδα στο εσωτερικό του, έπειτα τα 5 φύλλα απο το σπανάκι, 2 φέτες ντομάτας και τέλος το αγελαδινό @mastelogr (2 με 3 φέτες).
  2. Στην συνέχεια, τυλίξτε και δέστε το ρολό που έχει δημιουργηθεί και βάλτε το σε ένα ταψάκι.
  3. Ρίξτε χοντροκομμένες πατάτες και μικρά τουφάκια μπρόκολου.
  4. Σε ζεστό νερό αραιώστε τον κύβο μανιταριών και περιχύστε σε όλο το φαγητό το ζωμό και τέλος ρίξτε ελαιόλαδο να πάει παντού.
  5. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° βαθμούς για περίπου μία ώρα και κάτι. (Τυλίξτε το ταψάκι σας πρώτα με μία λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο)