Από το Food24_skg

Υλικά για την γέμιση:

  • 100 γρ αγελαδινό Μαστέλο τριμμένο
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο
  • 5 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 50 γρ καλαμπόκι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • Φρέσκο κρεμμύδι

 

Εκτέλεση κοτόπουλου:

  1. Σε ένα σκεύος μαρινάρουμε το φιλέτο κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, σκόνη μουστάρδα.
  2. Το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C για 25-30 λεπτά.
  3. Όταν είναι έτοιμο το κόβουμε σε λωρίδες.

 

Εκτέλεση τορτίγιας:

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το κοτόπουλο.
  2. Απλώνουμε μια τορτίγια και αλείφουμε με ένα αυγό τις άκρες της.
  3. Από πάνω προσθέτουμε την 2η τορτίγια και αλείφουμε ξανά με αυγό τις άκρες. Προσθέτουμε από πάνω την τελευταία 3η τορτίγια και προσθέτουμε μέσα την γέμιση που κάναμε μαζί με τις λωρίδες του ψημένου κοτόπουλου.
  4. Περνάμε πάλι τις άκρες με αυγό και κλείνουμε όλες τις τορτίγιες μαζί. Πιέζουμε τις άκρες με ένα πιρούνι.
  5. Αλείφουμε από πάνω με το αυγό για χρώμα.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200⁰C μέχρι να πάρουν χρώμα.