Από το Food24_skg
Υλικά για το τηγανιτό μαστέλο:
- 240 γρ. μαστέλο κατσικάκι
- Αλεύρι
- 4 αυγά
- Πάνκο ή φρυγανιά
- 3 κλωνάρια θυμάρι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το μαστέλο σε 8 κομμάτια στα 30 γραμμάρια πάχος 1 εκατοστό και μήκος 12 εκατοστά.
- Έπειτα ετοιμάζουμε σε 3 σκεύη στο ένα βάζουμε το αλεύρι το θυμάρι και το πιπέρι στο άλλο τα αυγά και τέλος το πάνκο.
- Πανάρουμε το μαστέλο πρώτα από το αλεύρι μετά το αυγό και τέλος το πάνκο.
- Τηγανίζουμε σε ένα κατσαρολάκι με ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 1 με 2 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν.
Υλικά για τσάτνει ντομάτα:
- 500 γρ. ντομάτα τριμμένη
- 100 ml ξύδι λεκό
- 100 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει.
- Όταν χάσει όλα τα υγρά και αρχίζει να πήζει είναι έτοιμο.
- Αφαιρούμε από την φωτιά μεταφέρουμε σε ένα σκεύος και αφήνουμε να κρυώσει.