Από το Marysgramm

Υλικά (για 2 μερίδες)

  • 3 μεσαίες πατάτες
  • 200γρ καπνιστό τυρί Μαστέλο τριμμένο στον τρίφτη
  • 3 αυγά
  • Ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα σκόνη σκόρδου
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

  1. Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια, βάλτε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίστε τις πατάτες.
  2. Σπάστε 3 αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα.
  3. Βγάλτε τις πατάτες όταν είναι έτοιμες σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.
  4. Έπειτα, αφαιρέστε το λάδι από το αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε μέσα τις πατάτες, τα μπαχαρικά και στην συνέχεια τα αυγά. Ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να γίνει το φαγητό.
  5. Τέλος, ρίξτε από πάνω το καπνιστό τυρί και στο σερβίρισμα λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.