Από το Marysgramm

Υλικά

  • 100γρ κριθαράκι ολικής αλέσεως
  • Ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας καβουρδισμένο κουκουνάρι
  • 100γρ σπανάκι
  • 1 λεμόνι
  • Μαλακό τυρί Μαστέλο
  • 1 μικρό κρεμμύδι κόκκινο στο ξύδι
  • αλάτι και πιπέρι αν θέλετε

 

Εκτέλεση

  1. Βράστε το κριθαράκι όπως ακριβώς θα βράζετε τα μακαρόνια. Σε αρκετό νερό, έπειτα σουρώνετε και ξανά στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο.
  2. Κόψτε το κρεμμύδι λεπτές φέτες και βάλτε το στο ξύδι για δέκα λεπτά.
  3. Πάρτε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
  4. Ψήστε 6 φέτες Μαλακό τυρί στην γκριλιέρα.
  5. Πλύντε καλά το σπανάκι και βάλτε το σε βραστό νερό για 5 λεπτά.
  6. Τέλος ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάλτε από πάνω το ψημένο τυρί Μαστέλο.