Από το Marysgramm
Υλικά
- 100γρ κριθαράκι ολικής αλέσεως
- Ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας καβουρδισμένο κουκουνάρι
- 100γρ σπανάκι
- 1 λεμόνι
- Μαλακό τυρί Μαστέλο
- 1 μικρό κρεμμύδι κόκκινο στο ξύδι
- αλάτι και πιπέρι αν θέλετε
Εκτέλεση
- Βράστε το κριθαράκι όπως ακριβώς θα βράζετε τα μακαρόνια. Σε αρκετό νερό, έπειτα σουρώνετε και ξανά στην κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο.
- Κόψτε το κρεμμύδι λεπτές φέτες και βάλτε το στο ξύδι για δέκα λεπτά.
- Πάρτε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού.
- Ψήστε 6 φέτες Μαλακό τυρί στην γκριλιέρα.
- Πλύντε καλά το σπανάκι και βάλτε το σε βραστό νερό για 5 λεπτά.
- Τέλος ενώστε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και βάλτε από πάνω το ψημένο τυρί Μαστέλο.