Από το Marysgramm

Υλικά

  • 1 στήθος κοτόπουλου
  • 2 πιπεριές κόκκινες (γλυκές) Φλωρίνης ψητές χωρίς φλούδα
  • 200γρ τριμμένο καπνιστό Μαστέλο
  • 100 γρ τριμμένο κατσικάκι Μαστέλο
  • mix μπαχαρικών για κοτόπουλο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι αν θέλετε
  • 100γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο, το κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια, το mix μπαχαρικών, ανακατέψτε και στην συνέχεια ρίξτε τα μανιτάρια και τις πιπεριές χοντροκομμένες.
  2. Μετά από 10 λεπτά βάλτε τα τυριά.
  3. Ανακατέψτε, αλάτι και πιπέρι αν θέλετε και το αποσύρετε από την φωτιά.
  4. Όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου η γέμιση, βάλτε ένα φύλλο κάτω, την γέμιση και ένα φύλλο πάνω, χαράξτε και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα και κάτι.