Από το Marysgramm
Υλικά (για 4 μερίδες)
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 230 γρ τυρί Κατσικάκι Μαστέλο
- 180 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
- 1 αυγό
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βουτυρώστε καλά τις ατομικές ταρτιέρες.
- Κόψτε σε 4 κομμάτια την σφολιάτα και τοποθετήστε την στις ταρτιέρες.
- Με ένα πιρούνι τρυπήστε την σφολιάτα έτσι ώστε να μην φουσκώσει.
- Αφού έχετε κόψει τα περισσεύματα από την σφολιάτα, ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για 15 λεπτά.
- Όσο θα ψήνετε τις βάσεις φτιάξτε το μείγμα. Τρίψτε στον τρίφτη το Κατσικάκι Μαστέλο και ανακατέψτε το με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Βγάλε τις βάσεις στα 15 λεπτά, ρίξτε το μείγμα και ξανά στον φούρνο για ακόμα 15 λεπτά.