Από το Marysgramm
Υλικά (για 2 μερίδες)
- 3 μεσαίες πατάτες
- 200γρ καπνιστό τυρί Μαστέλο τριμμένο στον τρίφτη
- 3 αυγά
- Ελαιόλαδο
- 1 πρέζα πάπρικα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα σκόνη σκόρδου
- 1 πρέζα ρίγανη
- Λίγο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Καθαρίστε και κόψτε τις πατάτες σε κυβάκια, βάλτε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίστε τις πατάτες.
- Σπάστε 3 αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα.
- Βγάλτε τις πατάτες όταν είναι έτοιμες σε πιάτο με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά λάδια.
- Έπειτα, αφαιρέστε το λάδι από το αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε μέσα τις πατάτες, τα μπαχαρικά και στην συνέχεια τα αυγά. Ανακατέψτε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να γίνει το φαγητό.
- Τέλος, ρίξτε από πάνω το καπνιστό τυρί και στο σερβίρισμα λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.