Από το Healthy Recipes | Nutrition Tips

Υλικά

  • μαρούλι
  • 1/2 αγγούρι
  • 5-6 φράουλες ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό φρούτο πχ. πεπόνι
  • 50γρ Κατσικάκι ή αγελαδινό Μαστέλο

 

Για το dressing

  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ μέλι

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι με σχάρες ψήνουμε το Μαστέλο με ελάχιστο ελαιόλαδο .
  2. Κόβουμε τα λαχανικά , προετοιμάζουμε το dressing και το ρίχνουμε στην σαλάτα .
  3. Τέλος προσθέτουμε το ψημένο Μαστέλο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.