Από το Healthy Recipes | Nutrition Tips
Υλικά
- μαρούλι
- 1/2 αγγούρι
- 5-6 φράουλες ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό φρούτο πχ. πεπόνι
- 50γρ Κατσικάκι ή αγελαδινό Μαστέλο
Για το dressing
- χυμός από μισό λεμόνι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ μέλι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι με σχάρες ψήνουμε το Μαστέλο με ελάχιστο ελαιόλαδο .
- Κόβουμε τα λαχανικά , προετοιμάζουμε το dressing και το ρίχνουμε στην σαλάτα .
- Τέλος προσθέτουμε το ψημένο Μαστέλο και η σαλάτα μας είναι έτοιμη.