Υλικά
- 30 μικρά ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 ώριμο αβοκάντο σε κύβους
- 10 ραπανάκια
- 120 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο®
- 100 γρ. κουκιά τουρσί σε λάδι ή φρέσκα τρυφερά
Προαιρετικά
- 2 κουταλιές της σούπας σπασμένη καρυδόψιχα
- 2 κουταλιές της σούπας κρουτόν
Για το dressing
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, τα ραπανάκια και το αβοκάντο.
- Προσθέτουμε το Κατσικάκι Μαστέλο® κομμένο σε μπαστουνάκια, τα κουκιά, τα κρουτόν και την καρυδόψιχα.
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, με το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.