Υλικά

  • 30 μικρά ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1 ώριμο αβοκάντο σε κύβους
  • 10 ραπανάκια
  • 120 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 100 γρ. κουκιά τουρσί σε λάδι ή φρέσκα τρυφερά

 

Προαιρετικά

  • 2 κουταλιές της σούπας σπασμένη καρυδόψιχα
  • 2 κουταλιές της σούπας κρουτόν

 

Για το dressing

  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι
  • αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, τα ραπανάκια και το αβοκάντο.
  2. Προσθέτουμε το Κατσικάκι Μαστέλο® κομμένο σε μπαστουνάκια, τα κουκιά, τα κρουτόν και την καρυδόψιχα.
  3. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο, με το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τη σάλτσα στα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.