Υλικά για 4 άτομα

  • 8 αυγά
  • 5 γρ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 5 γρ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 60 γρ. τριμμένο Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 100 γρ. λουκάνικο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

 

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, τον μαϊντανό, τον βασιλικό και αλατίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο σε κομμάτια μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα των αυγών και ανακατεύουμε με σπάτουλα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
  3. Σερβίρουμε σε πιάτα γαρνίρουμε με το Κατσικάκι Μαστέλο® και συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί.