Υλικά
- 2 φλ. κινόα βρασμένη σύμφωνα με τις οδηγίες
- 6-7 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα με τα πράσινα φύλλα
- 2 κ.σ. λεμόνι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ.αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 φέτες Μαστέλο Καπνιστό αγελαδινό
- ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
- φύλλα από σπανάκι
- νεκταρίνια κομμένα στα 4
- φύλλα από ραντίσιο
- ντοματάκια
- φρέσκα μανιτάρια
Εκτέλεση
- Στο μπολ με την κινόα προσθέτουμε φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το ελαιόλαδο, με το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις φέτες Καπνιστό Μαστέλο για λίγα λεπτά.
- Σερβίρουμε σε κάθε μεγάλο πιάτο τα φύλλα λαχανικών, μερικά μανιτάρια, νεκταρίνια, ραπανάκια, την κινόα και μια φέτα τυριού.
- Περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε
Καλή απόλαυση!