Υλικά

  • 2 φλ. κινόα βρασμένη σύμφωνα με τις οδηγίες
  • 6-7 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα με τα πράσινα φύλλα
  • 2 κ.σ. λεμόνι
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ.αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 φέτες Μαστέλο Καπνιστό αγελαδινό
  • ραπανάκια κομμένα σε ροδέλες
  • φύλλα από σπανάκι
  • νεκταρίνια κομμένα στα 4
  • φύλλα από ραντίσιο
  • ντοματάκια
  • φρέσκα μανιτάρια

 

Εκτέλεση

  1. Στο μπολ με την κινόα προσθέτουμε φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το ελαιόλαδο, με το λεμόνι, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε τις φέτες Καπνιστό Μαστέλο για λίγα λεπτά.
  3. Σερβίρουμε σε κάθε μεγάλο πιάτο τα φύλλα λαχανικών, μερικά μανιτάρια, νεκταρίνια, ραπανάκια, την κινόα και μια φέτα τυριού.
  4. Περιχύνουμε με το dressing και σερβίρουμε

 

Καλή απόλαυση!