ΥΛΙΚΑ

Για τη ζύμη

  • 700 gr αλεύρι
  • 250 gr βούτυρο φρέσκο
  • 250 gr γιαούρτι
  • 2gr κοπανισμένη μαστίχα
  • 1 πρέζα αλάτι

Για την γέμιση

  • 1 μαλακό τυρί Μαστέλο®
  • 150 gr Ανθότυρο Μαστέλο®
  • 2 αβγά
  • πιπέρι και αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζυμώνουμε την ζύμη για τα πιττάκια και ανοίγουμε σε φύλλα.Τρίβουμε τα τυριά και τα δουλεύουμε με τα αυγά, το αλάτι το πιπέρι και τη μαστίχα . κόβουμε σε τετράγωνα τη ζύμη και τοποθετούμε το κέντρο κάθε κομματιού 1 κουταλιά από τη γέμιση. Κλείνουμε τις άκρες σχηματίζοντας τα πιττάκια.

Αλείφουμε με γάλα ή αυγό χτυπημένο πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά και μέχρι να ροδίσουν.