ΥΛΙΚΑ

  • ανθότυρο Μαστέλο®
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • αλάτι και φρεσκοτριµµένο πιπέρι
  • δυόσµος (ξερός τριµµένος ή φρέσκος ψιλοκοµµένος)
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισµα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόψτε το Ανθότυρο Μαστέλο® σε φέτες, αλατίστε το και περάστε το από το αλεύρι, µέσα στο οποίο έχετε ανακατέψει τον ψιλοκοµµένο δυόσµο και το πιπέρι. Τηγανίστε σε µικρή ποσότητα ελαιόλαδου και από τις δύο πλευρές µέχρι να ροδίσει. Σερβίρετέ το µε ζεστό ψωµί, ελιές και ποικιλία από τουρσιά.