ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

Υλικά

  • 1 κεφαλάκι Μαλακό τυρί Μαστέλο®
  • 8 κ.σ ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 4-5 ντοματίνια ολόκληρα
  • 2 κ.σ. ξύδι βαλσαμικό
  • 2 κ.γ βούτυρο φρέσκο
  • ½ κ.γ.ζάχαρη
  • βασιλικός ψιλοκομμένος ή φρέσκια ρίγανη
  • 1 κ.γ. μαραθόσπορο
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλες
  • αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε τη σάλτσα ντομάτας σε τηγάνι προσθέτοντας αρχικά τα κρεμμύδια με λίγο νερό και το αλάτι ώσπου να μαραθούν, προσθέτουμε τις ντομάτες, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, το ξύδι, τους μαραθόσπορους, λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό ή ρίγανη και τη ζάχαρη. Βράζουμε λίγα λεπτά μέχρι να δέσει.

Μέσα σε ένα ταψάκι βάζουμε 2 φύλλα αντικολλητικό χαρτί σχηματίζοντας μια φωλιά. Τοποθετούμε το κεφαλάκι Μαστέλο® και από πάνω βάζουμε τη σάλτσα.

Ψήνουμε στους 200°C βαθμούς για 15 λεπτά, σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί και συνοδεύουμε με κρύα μπύρα. Τόσο νόστιμο που μάλλον δεν θα θέλετε να το μοιραστείτε