Από το Cookbloggr

Υλικά 

  • 4 μανιτάρια πορτομπέλο
  • 200 γρ σπανάκι
  • 1 κλωνάρι φρέσκο Θυμάρι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σκ σκόρδο
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • Πράσο μόνο το λευκό μέρος
  • Λίγο άνηθο
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 1 σφηνάκι κρασί
  • 200 γρ τυρί κατσικάκι Μαστέλο®
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο βάζουμε τα μανιτάρια αφού έχουμε κόψει το κοτσάνι τους να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.
  2. Σε άλλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά κ τα κοτσάνια από τα μανιτάρια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
  3. Μόλις μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το Θυμάρι,το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Προσθέτουμε κομμάτια το τυρί Μαστέλο® και γεμίζουμε τις φωλιές από τα μανιτάρια
  5. Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου
  6. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
  7. Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο μπορούμε να τρίψουμε έξτρα τυρί Μαστέλο® από πάνω