Από το Niki’s Food
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμύδι μαζί με 2κ.γ πελτέ ντομάτας και μια πιπεριά Φλωρίνης
- Τρίβουμε 3 ντομάτες φρέσκες και τις προσθέτουμε.
- Συνεχίζουμε με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ζάχαρη και ένα κύβο λαχανικών.
- Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασιού νερό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί η ντομάτα.
- Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
- Μετά από περίπου ένα τέταρτο, προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και το τυρί Μαστέλο κομματάκια.
- Σκεπάζουμε και όταν ετοιμαστούν τα αυγά μας και λιώσει το τυράκι ρίχνουμε και ψιλοκομμένο μαϊντανό.