Από το Niki’s Food

Εκτέλεση

  1. Τσιγαρίζουμε ένα κρεμμύδι μαζί με 2κ.γ πελτέ ντομάτας και μια πιπεριά Φλωρίνης
  2. Τρίβουμε 3 ντομάτες φρέσκες και τις προσθέτουμε.
  3. Συνεχίζουμε με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ζάχαρη και ένα κύβο λαχανικών.
  4. Προσθέτουμε ένα ποτήρι κρασιού νερό και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί η ντομάτα.
  5. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό.
  6. Μετά από περίπου ένα τέταρτο, προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και το τυρί Μαστέλο κομματάκια.
  7. Σκεπάζουμε και όταν ετοιμαστούν τα αυγά μας και λιώσει το τυράκι ρίχνουμε και ψιλοκομμένο μαϊντανό.