Συνταγή από Mrs Olivespoon
Αυτό το πεϊνιρλί ετοιμάζεται σε 15΄ και δεν αφήνει κανένα μα κανένα παραπονεμένο!
Όσο για τη γεύση και το πόσο αφράτο γίνεται αυτό το πεϊνιρλί δοκίμασε το και θα με θυμηθείς!
Υλικά
- 1 συσκευασία έτοιμα πεϊνιρλί
- Άλειμμα πιπεριάς Φλωρίνης Tradifresh
- Πέστο βασιλικού
- 150γρ. Μαστέλο Κατσικάκι
- 8-10 Ντοματίνια
- Ζαμπόν ψητό
- 8-10 Ελιές
- 20 γρ. Φέτα
Εκτέλεση
- Σε ένα ταψί απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τοποθετούμε τα πεϊνιρλί.
- Με ένα κουταλάκι προσθέτουμε σε κάθε πεϊνιρλί μια δόση από το άλειμμα πιπεριάς. Απλώνουμε να πάει παντού. Συνεχίζουμε με το πέστο βασιλικού που προσθέτουμε λίγο και το απλώνουμε πάνω από το άλειμμα πιπεριάς.
- Βάζουμε το ζαμπόν, το τριμμένο Μαστέλο και από πάνω τοματίνια κομμένα στη μέση. Βάζουμε ελιές και τρίβουμε λίγη φέτα πάνω από κάθε πεϊνιρλί.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να λιώσει το τυρί.