Τρώγονται όλες τις ώρες, ως πρωινό, ως ορεκτικό τα μεσημέρια ή παρέα με τον απογευματινό καφέ και είναι έτοιμα σε 15′.
Συστατικά
- 3 φύλλα κρούστας
- 150 γρ. αγελαδινό μαλακό τυρί Μαστέλο®
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 1 αυγό
- 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια (ή ό,τι αλλαντικό θέλετε)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κάθε φύλλο κρούστας σε 6 ίσα κομμάτια.
- Κατά μήκος του κάθε κομματιού τοποθετούμε ένα κομμάτι τυρί ή μια κουταλιά της σούπας από την γέμιση με το τυρί κρέμα (ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με την γαλοπούλα και το αυγό).
- Κλείνουμε το κάθε μπουρεκάκι διπλώνοντας τις άκρες και γυρίζουμε ρολλάροντας.
- Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 1′ από κάθε πλευρά. Έτοιμα, τραγανά και πανεύκολα!
Tip:
Σε αυτά με το τυράκι, προσθέστε λίγο μέλι, όταν θα τα τρώτε! Μοναδικά!