Τρώγονται όλες τις ώρες, ως πρωινό, ως ορεκτικό τα μεσημέρια ή παρέα με τον απογευματινό καφέ και είναι έτοιμα σε 15′.

Συστατικά

  •  3 φύλλα κρούστας
  • 150 γρ. αγελαδινό μαλακό τυρί Μαστέλο®
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 αυγό
  • 4 φέτες γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε κυβάκια (ή ό,τι αλλαντικό θέλετε)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το κάθε φύλλο κρούστας σε 6 ίσα κομμάτια.
  2. Κατά μήκος του κάθε κομματιού τοποθετούμε ένα κομμάτι τυρί ή μια κουταλιά της σούπας από την γέμιση με το τυρί κρέμα (ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί κρέμα με την γαλοπούλα και το αυγό).
  3. Κλείνουμε το κάθε μπουρεκάκι διπλώνοντας τις άκρες και γυρίζουμε ρολλάροντας.
  4. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 1′ από κάθε πλευρά. Έτοιμα, τραγανά και πανεύκολα!

Tip:
Σε αυτά με το τυράκι, προσθέστε λίγο μέλι, όταν θα τα τρώτε! Μοναδικά!