Από το xenias_foodstories
Ένα ελαφρύ σνακ, εύκολο, γρήγορο και γευστικό, που μπορείς να φτιάξεις με ελάχιστα υλικά.
Ειδικά αν έχεις ποιοτικά υλικά δε χρειάζεσαι και πολλά!
Υλικά
- 2 φέτες ψωμί χωριάτικο
- 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
- 2 φέτες Μαστέλο Κατσικάκι
- 2 φέτες αχλάδι ώριμο
- μέλι
- φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
- Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και τοποθετούμε πάνω στη καθεμία μια φέτα τυριού. Σκεπάζουμε με μια φέτα αχλαδιού
- Ψήνουμε τις μπρουσκέτες μας στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυράκι και να πάρει χρώμα το αχλάδι.
- Δε θέλουμε να ξεροψηθεί αλλά να παραμείνει ζουμερό.
- Προσθέτουμε το μέλι και το φιστίκι πριν σερβίρουμε.