Από το Marysgramm

  1. Σαλάτα λάχανο, τριμμένες ρίζες (παντζάρι ωμό, καρότο) σέλινο, μαϊντανό, πιπεριά κόκκινη και κατσικίσιο τυρί  Μαστέλο. Τρίψτε τα όλα στην χοντρή πλευρά του τρίφτη (και το κατσικίσιο τυρί Μαστέλο). Ψιλοκόψτε το σέλινο και τον μαϊντανό. Τέλος, ρίξτε ελαιόλαδο, αλάτι και ξύδι λευκό. ○ ○
  2. Σουβλάκια με αγελαδινό τυρί @mastelogr και ντοματίνια.
  3. Κριτσίνια με σφολιάτα, τυρί αγελαδινό @mastelogr και παπαρουνόσπορο.

 

Για τα κριτσίνια

  • Πάρτε 2 φύλλα σφολιάτας, στο πρώτο φύλλο ρίξτε τριμμένο αγελαδινό τυρί Μαστέλο και από πάνω βάλτε το δεύτερο φύλλο.
  • Κόψτε με το μαχαίρι λουρίδες και έπειτα αυτές στην μέση, γιατί διαφορετικά θα βγούνε πολύ μεγάλα τα κριτσίνια.
  • Στρίψε τις λωρίδες και βάλτε τες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείψτε από πάνω αυγό.
  • Τέλος ρίξτε παπαρουνόσπορο. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για περίπου 30 με 40 λεπτά.