Ένα ελαφρύ σνακ, εύκολο, γρήγορο και γευστικό, που μπορείς να φτιάξεις με ελάχιστα υλικά.
Ειδικά αν έχεις ποιοτικά υλικά δε χρειάζεσαι και πολλά!

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμί χωριάτικο
  • 2 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
  • 2 φέτες Μαστέλο Κατσικάκι
  • 2 φέτες αχλάδι ώριμο
  • μέλι
  • φιστίκι Αιγίνης

 

Εκτέλεση

  1. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και τοποθετούμε πάνω στη καθεμία μια φέτα τυριού. Σκεπάζουμε με μια φέτα αχλαδιού
  2. Ψήνουμε τις μπρουσκέτες μας στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυράκι και να πάρει χρώμα το αχλάδι.
  3. Δε θέλουμε να ξεροψηθεί αλλά να παραμείνει ζουμερό.
  4. Προσθέτουμε το μέλι και το φιστίκι πριν σερβίρουμε.