Από το Teti’s Flakes
Μπρουσκέτες με αγελαδινό Μαστέλο και σταφύλι. Ή αλλιώς, ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τον ερχομό του φθινοπώρου.
Υλικά
- 1 μπαγκέτα κομμένη διαγώνια σε λεπτές φέτες
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι
- 200 γρ αγελαδινό τυρί Μαστέλο
- 10 κ.σ. μέλι
- κόκκινο σταφύλι
- 6 κ.σ. καρύδια, σπασμένα σε μικρότερα κομμάτια
Οδηγίες
- Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι και τη ρίγανη. Με τη βοήθεια ενός πινέλου αλείφουμε τις κομμένες φέτες με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε τις φέτες σε μια λαδόκολλα και έπειτα στη σχάρα του φούρνου, και τις ψήνουμε για 10΄ στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσουν.
- Κόβουμε το αγελαδινό τυρί Μαστέλο σε φέτες και ψήνουμε σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές μέχρι να μαλακώσει η κάθε φέτα.
- Όταν είναι έτοιμες οι μπρουσκέτες προσθέτουμε από πάνω ένα κομμάτι Μαστέλο, προσθέτουμε μια κ.σ. μέλι, σταφύλι και τα καρύδια. Καλή σας απόλαυση!