Υλικά

  • 1 κεφ. ανθότυρο Μαστέλο®
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • δυόσμος (ξερός τριμμένος ή φρέσκος ψιλοκομμένος)
  • 6 κ.σ.ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

 

Εκτέλεση

Κόβουμε προσεκτικά το Ανθότυρο Μαστέλο® σε χοντρές φέτες, το αλατίζουμε και το περνάμε από το αλεύρι, µέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει τον ψιλοκομμένο δυόσμο και το πιπέρι. Τηγανίζουμε σε μικρή ποσότητα ελαιόλαδου και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

Σερβίρουμε µε ζεστό ψωμί, ελιές και ποικιλία από τουρσιά.