Συνταγή από Mrs Olivespoon

Υλικά

  • 2 φιλέτα χοιρινό ψαρονέφρι
  • 1 μεγάλη πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 πορτοκάλι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 10ml βαλσαμικό
  • 3-4 καρότα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 2-3 κρεμμύδια ξερά
  • 2 πατάτες μεσαίες στο μέγεθος ή baby
  • 80γρ. Μαστέλο® καπνιστό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-Πιπέρι
  • Πάπρικα
  • Ρίγανη

Οδηγίες

Ξεκινάμε με τα κοψίματα. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες,το πορτοκάλι όπως είναι με τη φλούδα το κόβουμε στα 4 το ίδιο κάνουμε με τα κρεμμύδια και τις πατάτες, ενώ τα καρότα, την πιπεριά και τα κολοκυθάκια τα κόβουμε σε χοντρά μπαστούνια.

Απλώνουμε στο πάγκο αλουμινόχαρτο κι από πάνω τη λαδόκολλα.Βάζουμε όλα τα υλικά πάνω κι αλατοπιπερώνουμε,συνεχίζουμε με τη πάπρικα και τη ρίγανη. Τελευταία βάζουμε το τυράκι μας και το σκόρδο που είναι σαν να τα κρύβουμε μέσα στα άλλα υλικά. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και το βαλσαμικό για εξτρά σπιρτάδα.

Καλύπτουμε σαν να το φασκιώνουμε και το βάζουμε σε ένα ταψί στο φούρνο στους 230 βαθμούς για 1 ώρα. Μετά τη 1 ώρα ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλη μισή ώρα να πάρει χρώμα.