Από το Cookbloggr
Υλικά
- 4 μανιτάρια πορτομπέλο
- 200 γρ σπανάκι
- 1 κλωνάρι φρέσκο Θυμάρι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 σκ σκόρδο
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- Πράσο μόνο το λευκό μέρος
- Λίγο άνηθο
- Αλάτι-πιπέρι
- 1 σφηνάκι κρασί
- 200 γρ τυρί κατσικάκι Μαστέλο®
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο βάζουμε τα μανιτάρια αφού έχουμε κόψει το κοτσάνι τους να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές.
- Σε άλλο τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα λαχανικά κ τα κοτσάνια από τα μανιτάρια αφού τα έχουμε ψιλοκόψει.
- Μόλις μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε το Θυμάρι,το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε κομμάτια το τυρί Μαστέλο® και γεμίζουμε τις φωλιές από τα μανιτάρια
- Ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 25 λεπτά περίπου
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
- Αφού τα βγάλουμε από το φούρνο μπορούμε να τρίψουμε έξτρα τυρί Μαστέλο® από πάνω