Από το Marysgramm
Υλικά (για 2 μερίδες)
- 2 φιλέτα κοτόπουλου ανοιγμένα
- 1 ντομάτα σε φέτες
- 10 φύλλα σπανάκι
- Μαστέλο® αγελαδινό
- Mουστάρδα σε σκόνη
- πάπρικα
- 1 κύβο μανιταριών
- πατάτες
- μπρόκολο
- Αλάτι ( προαιρετικά)
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Πάρτε το ανοιγμένο φιλέτο και βάλτε πάπρικα και μουστάρδα στο εσωτερικό του, έπειτα τα 5 φύλλα απο το σπανάκι, 2 φέτες ντομάτας και τέλος το αγελαδινό @mastelogr (2 με 3 φέτες).
- Στην συνέχεια, τυλίξτε και δέστε το ρολό που έχει δημιουργηθεί και βάλτε το σε ένα ταψάκι.
- Ρίξτε χοντροκομμένες πατάτες και μικρά τουφάκια μπρόκολου.
- Σε ζεστό νερό αραιώστε τον κύβο μανιταριών και περιχύστε σε όλο το φαγητό το ζωμό και τέλος ρίξτε ελαιόλαδο να πάει παντού.
- Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° βαθμούς για περίπου μία ώρα και κάτι. (Τυλίξτε το ταψάκι σας πρώτα με μία λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο)