Υλικά για 2 άτομα
- 1 μαρούλι
- 1 σαλάτα σγουρή
- 1 μικρό ματσάκι ρόκα
- 200 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο®
- 8 ντοματίνια
- 200 γρ. λεπτές λωρίδες ψητού μοσχαριού (εναλλακτικά βραστό ή ψητό κοτόπουλο)
Για το ντρέσινγκ
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- 1 κ.σ. κρασί λευκό
- 6 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε πολύ καλά τις σαλάτες. Αφήνουμε να στραγγίσουν καλά και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. Παράλληλα κόβουμε σε λωρίδες το ψημένο κρέας και το τοποθούμε σε ένα μπολ μαζί με τις σαλάτες.
- Κόβουμε το Κατσικάκι Μαστέλο® σε κυβάκια και το ψήνουμε μέχρι να ροδίσει (5’) στο φούρνο (ένδειξη γκριλ).
- Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: ανακατεύοντας το κρασί, το ξύδι και τη μουστάρδα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Σιγά σιγά προσθέτουμε στο μείγμα το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει παχύρρευστο.
- Περιχύνουμε τις σαλάτες και το κρέας, τοποθετούμε το ψημένο Κατσικάκι Μαστέλο® και σερβίρουμε.