Υλικά για 4 άτομα
- 8 μέτρια παξιμάδια ή Κρητικούς ντάκους
- 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
- 20 ελιές Καλαμών
- 1 κ.σ. κάπαρη
- 120 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη Κατσικάκι Μαστέλο®
- 120 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη Μαλακό τυρί Μαστέλο®
- ελαιόλαδο
- ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη μια ντομάτα σε πολύ μικρά κομμάτια την τοποθετούμε πάνω σε κάθε ντάκο, αλατίζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε μπολ αναμιγνύουμε την άλλη ντομάτα σε κύβους, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και το πιπέρι.
- Με κουτάλι συμπληρώνουμε την αρτυσμένη ντομάτα σε κάθε ντάκο, πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά Μαστέλο®, συμπληρώνουμε την κάπαρη και σερβίρουμε συνοδεύοντας με τις ελιές.