Υλικά
- 1 μπαγκέτα γαλλική κομμένη στη μέση
- 150 γρ . Κατσικάκι Μαστέλο®
- 4 ροδέλες ντομάτας
- 3 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας
- φρεσκοκομμένος μαϊντανός
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στην ένδειξη γκριλ. Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση και αλείφουμε τα δύο μέρη της με τη μουστάρδα, την κέτσαπ ή τη σάλτσα ντομάτας.
- Κατόπιν από πάνω μοιράζουμε τις ροδέλες ντομάτας, το αλλαντικό και το Κατσικάκι Μαστέλο® το οποίο έχουμε τρίψει για καλύτερο αποτέλεσμα στο δέσιμο όλων των υλικών. Τοποθετούμε τα δύο μέρη της μπαγκέτας στο φούρνο για περίπου 5-10΄ μέχρι να λιώσει το Κατσικάκι Μαστέλο®.
- Το σερβίρουμε πασπαλίζοντας τις φέτες με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και παγωμένη ξανθιά μπύρα.