Υλικά

  • 1 μπαγκέτα γαλλική κομμένη στη μέση
  • 150 γρ . Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 4 ροδέλες ντομάτας
  • 3 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας
  • φρεσκοκομμένος μαϊντανός
  • πιπέρι

 

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στην ένδειξη γκριλ. Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση και αλείφουμε τα δύο μέρη της με τη μουστάρδα, την κέτσαπ ή τη σάλτσα ντομάτας.
  2. Κατόπιν από πάνω μοιράζουμε τις ροδέλες ντομάτας, το αλλαντικό και το Κατσικάκι Μαστέλο® το οποίο έχουμε τρίψει για καλύτερο αποτέλεσμα στο δέσιμο όλων των υλικών. Τοποθετούμε τα δύο μέρη της μπαγκέτας στο φούρνο για περίπου 5-10΄ μέχρι να λιώσει το Κατσικάκι Μαστέλο®.
  3. Το σερβίρουμε πασπαλίζοντας τις φέτες με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι. Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και παγωμένη ξανθιά μπύρα.