Υλικά
• 300γρ. Κατσικάκι Μαστέλο®
• 400 γρ. λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
• 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
• 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
• 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 100 ml κόκκινο κρασί
• 3 φρέσκες ντομάτες ψιλοκομμένες
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
• 4 αυγά
• αλάτι
• πιπέρι
• μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
2. Ρίχνουμε στο λάδι τα κρεμμύδια, τα σκόρδα, τις πιπεριές και το καρότο και τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια τα σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο. Τα αφήνουμε να βράσουν για 15′ σε χαμηλή φωτιά.
3. Αφού βράσουν τα υλικά μας, ρίχνουμε το λουκάνικο και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί για 10′ περίπου. Αφήνουμε το φαγητό να ρουφήξει τα υγρά του και να μείνει μόνο με μια ωραία πηχτή σάλτσα.
4. Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά προσθέτουμε τα αυγά και το τυρί, σκεπάζουμε και αφήνουμε να λιώσει το τυρί και να ψηθούν τα αυγά.
Σερβίρισμα
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό, σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί και κόκκινο ξηρό κρασί.