ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

  • 1 μαρούλι
  • 1 σαλάτα σγουρή
  • 1 μικρό ματσάκι ρόκα
  • 200 γρ. Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 8 ντοματίνια
  • 200 γρ. λεπτές λωρίδες ψητού μοσχαριού (εναλλακτικά βραστό ή ψητό κοτόπουλο)

 

Για το ντρέσινγκ

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουτ. σούπας κρασί λευκό
  • 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε πολύ καλά τις σαλάτες. Αφήνετε να στραγγίσουν καλά και τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Παράλληλα κόβετε σε λωρίδες το ψημένο κρέας και το τοποθείτε σε ένα μπολ μαζί με τις σαλάτες.

Κόβετε το Κατσικάκι Μαστέλο® σε κυβάκια και το ψήνετε μέχρι να ροδίσει (5’) στο φούρνο (ένδειξη γκριλ). Το αφήνετε να κρυώσει μέχρι να ετοιμάσετε το ντρέσινγκ: ανακατέψτε το κρασί, το ξύδι μπαλσάμικο και τη μουστάρδα σε ένα μπολ. Προσθέστε το λιωμένο σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. Σιγά σιγά προσθέστε στο μείγμα το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια με ένα πιρούνι μέχρι να γίνει παχύρρευστο.

Περιχύνετε τις σαλάτες και το κρέας, τοποθετείτε το ψημένο Κατσικάκι Μαστέλο® και σερβίρετε.