ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

  • 8 μέτρια παξιμάδια ή Κρητικούς ντάκους
  • 2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • ελιές Καλαμών, 1 κ.σ. κάπαρη
  • 120 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 120 γρ. τριμμένο σε χοντρό τρίφτη Μαλακό τυρί Μαστέλο®
  • ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τη μια ντομάτα σε πολύ μικρά κομμάτια την τοποθετούμε πάνω σε κάθε ντάκο, αλατίζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε μπολ αναμιγνύουμε την άλλη ντομάτα σε κύβους, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και το πιπέρι.

Με κουτάλι συμπληρώνουμε την αρτυσμένη ντομάτα σε κάθε ντάκο, πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά Μαστέλο®, συμπληρώνουμε την κάπαρη και σερβίρουμε συνοδεύοντας με τις ελιές.