ΥΛΙΚΑ

  • 1 μπαγκέτα γαλλική κομμένη στη μέση
  • 150 γρ . Κατσικάκι Μαστέλο®
  • 4 ροδέλες ντομάτας
  • 3 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή
  • 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 1 κουτ. γλυκού κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας
  • φρεσκοκομμένος μαϊντανός
  • πιπέρι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνετε το φούρνο στην ένδειξη γκριλ. Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση και αλείψτε τα δύο μέρη της με τη μουστάρδα, την κέτσαπ ή τη σάλτσα ντομάτας.

Κατόπιν από πάνω μοιράστε τις ροδέλες ντομάτας, το αλλαντικό και το Κατσικάκι Μαστέλο® το οποίο έχετε περάσει στον τρίφτη για καλύτερο αποτέλεσμα στο δέσιμο όλων των υλικών. Τοποθετήστε τα δύο μέρη της μπαγκέτας στο φούρνο για περίπου 5-10 λεπτά μέχρι να λιώσει το Κατσικάκι Μαστέλο®.

Το σερβίρετε πασπαλίζοντας τις φέτες με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και πιπέρι. Συνοδέψτε με πράσινη σαλάτα.