ΥΛΙΚΑ

  • Ανθότυρο Μαστέλο® 650 γρ. περίπου
  • ένα ματσάκι μαϊντανό
  • ένα φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • μισό φλιτζανάκι του καφέ χυμό λεμονιού
  • δύο σκελίδες σκόρδο
  • αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • παξιμαδάκια και φρέσκο ψωμί για το σερβίρισμα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε σε μίξερ με μαχαίρι το μαϊντανό και το σκόρδο και, αφού κοπούν, προσθέστε το Ανθότυρο Μαστέλο® και τα υπόλοιπα υλικά. Δουλέψτε στην υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν αλοιφή. Δοκιμάστε και προσθέστε εάν χρειάζεται αλάτι ή λεμόνι. Μπορείτε να σερβίρετε το τυρομυτζίν ως ορεκτικό ή ως συνοδευτικό σε πατάτες ψημμένες στο αλουμινόχαρτο ή κρέας ψητό. Διατηρείται έως και 10 ημέρες στο ψυγείο.