ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ

  • 400 γρ. ανθότυρο Μαστέλο®
  • 400 γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 40 γρ. μέλι της αρεσκείας μας
  • Γλυκό τριαντάφυλλο

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρασκευή 15′

Χτυπάμε στον κάδο του μπλέντερ ή του μούλτι πολύ καλά το ανθότυρο Μαστέλο® με τη ζάχαρη και το μέλι, έως ότου ανακατευτούν καλά τα υλικά και γίνει ένα λείο μείγμα. Το μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το γιαούρτι ανακατεύοντας απαλά με μια πλαστική κουτάλα. Σερβίρουμε παγωμένο με βάφλα ή με μπισκότα σε ατομικά μπολ και γαρνίρουμε με γλυκό τριαντάφυλλο. Διατηρούμε στο ψυγείο.