Η ΧΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κεφαλάκι Μαλακό τυρί Μαστέλο® (κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.)
  • ελάχιστο ελαιόλαδο
  • μαρμελάδα μανταρίνι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ή και καθόλου ελαιόλαδο ψήνουμε τις φέτες από το Μαστέλο® για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

Το σερβίρουμε ζεστό μέσα στο σαγανάκι με μια κουταλιά μαρμελάδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υπέροχο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση και άρωμα Χίου!