Η ΧΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!
Υλικά
- 1 κεφαλάκι Μαλακό τυρί Μαστέλο® (κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.)
- ελάχιστο ελαιόλαδο
- μαρμελάδα μανταρίνι
Εκτέλεση
- Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ή και καθόλου ελαιόλαδο ψήνουμε τις φέτες από το Μαστέλο® για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Το σερβίρουμε ζεστό μέσα στο σαγανάκι με μια κουταλιά μαρμελάδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υπέροχο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση και άρωμα Χίου!