Η ΧΙΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!

Υλικά

  • 1 κεφαλάκι Μαλακό τυρί Μαστέλο® (κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ.)
  • ελάχιστο ελαιόλαδο
  • μαρμελάδα μανταρίνι

 

Εκτέλεση

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ή και καθόλου ελαιόλαδο ψήνουμε τις φέτες από το Μαστέλο® για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Το σερβίρουμε ζεστό μέσα στο σαγανάκι με μια κουταλιά μαρμελάδα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

 

Υπέροχο ορεκτικό με ξεχωριστή γεύση και άρωμα Χίου!