Μαλακό τυρί Χίου χωρίς επιδερμίδα, παρασκευάζεται από πλήρες κατσικίσιο γάλα.
Έχει 30% λιπαρά και 42% υγρασία διατίθεται σε κεφαλάκια των 380 γραμ. περίπου συσκευασμένο σε κενό αέρα. Διατηρείται στο ψυγείο για 2½ μήνες.
Τρώγεται σκέτο, αλλά και ψημένο στο τηγάνι με λεμόνι είναι ακαταμάχητο!
Υπέροχο σε τοστ και σε ζυμαρικά. Το Μαστέλο® Καπνιστό συνοδεύει εξίσου άψογα λαχανικά και κρεατικά, χαρίζοντας το δικό του ξεχωριστό, καπνιστό άρωμα, ενώ ταιριάζει πολύ και σε συνταγές φούρνου.