Από το xenias_foodstories
Υλικά
- Φέτα τριμμενη
- Μαστελο αγελαδινό σε κυβάκια
- Ντομάτα σε φέτες
- Καυτερή πιπεριά
- Ελαιόλαδο
- Φρεκια και αποξηραμένα ρίγανη
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τα υλικά με την εξής σειρά στο ταψάκι που θέλουμε να ψήσουμε το μπουγιουρντί, φέτα τριμμένη, Μαστέλο σε κυβάκια, καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη όσο πικάντικο το θέλουμε, φέτες ντομάτας, ρίγανη και ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το Μαστέλο και να πάρει ένα όμορφο χρυσό χρώμα.
Δε σας δίνω αναλογίες γιατί πραγματικά είναι ένα ορεκτικό που ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει τις αναλογίες στα υλικά του και να βγάλει το δικό του μπουγιουρντί.