Από το xenias_foodstories

Υλικά

  • Φύλλο καταΐφι
  • Στικ Μαστέλο αγελαδινό
  • Βούτυρο αγελαδινό φρέσκο
  • Μέλι, επιλέξτε ένα ποιοτικό γιατί παίζει ρόλο
  • Φυστίκι Αιγίνης σπασμένο

 

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγωνουμε το καταΐφι και το ξυνουμε να ανοίξει κ μη κάνει κόμπους. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα και απλώνουμε σε μια επιφάνεια, ραντίζουμε με λίγο βουτυρο, βάζουμε στην άκρη το στικ τυριού και τυλίγουμε μια φορά,έπειτα βάζουμε τις άκρες μέσα και συνεχίζουμε το τυλιγμα.
  2. Τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί και συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσει το ταψάκι. Αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο και ψήνουμε στους 165° μέχρι να χρυσαφίσει το καταΐφι.
  3. Σερβίρονται ζεστά αφού τα περιχύσουμε με μέλι κ πασπαλίσουμε με φυστίκι Αιγίνης.