Από το xenias_foodstories

Σήμερα σας έχω φανταστικό ορεκτικό, συνοδευτικό πες το όπως θες, μπαγκέτα γεμιστή με λάδι σκόρδου, Μαστέλο Αγελαδινό και φρέσκο βασιλικό. Λίγα υλικά, απίστευτη νοστιμιά!

Πολύ εύκολο και γρήγορο για να το απολαύσετε με όμορφη παρέα τα βράδια με παγωμένη μπυρίτσα.

Υλικά

  • 2 κομμάτια μπαγκέτα
  • Φετούλες τυράκι Μαστέλο Αγελαδινό
  • Ελαιόλαδο
  • Πολτό σκόρδου
  • Φρέσκα φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαζάκι ενώνουμε το ελαιόλαδο με το πολτό σκόρδου και αφού χαράξουμε το ψωμάκι το αλείφουμε να λαδωθεί καλά παντού.
  2. Βάζουμε σε κάθε εγκοπή από μια φετούλα τυράκι και φρέσκο βασιλικό.
  3. Τυλίγουμε πολύ καλά με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο.
  4. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° για 20 λεπτά. Απολαμβάνουμε ζεστό όσο το τυράκι λιώνει στο στόμα!